Tréning v ruine v Brne

24.10.2018 20:17

Dňa 18.2.2017 sme využili ponuku našich zahraničných priateľov zo skupiny SearchForFun a užili si tréning ruinového vyhľadávania v priestoroch areálu spoločnosti CRANESERVICE BRNO s.r.o..
K dispozícii pre hľadanie boli miestnosti v starom zámočku na prízemí aj na poschodí, tmavá pivnica, „prasečák a oddelenie záhad“ a tiež vonkajšie priestory plné náhradných dielov na žeriavy, takže ak by niekto potreboval požičať žeriav, máme známych https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/f4c/1/16/1f642.png:) Priestory pre hľadanie, ako to už v starých uzavretých priestoroch býva, boli kvôli prúdeniu vzduchu a šíreniu pachov náročné a poriadne preverili našich štvornohých záchranárov aj nás. Ale všetci boli veľmi šikovní, riadne sa s tým popasovali a zahanbiť sa nenechali ani naši najmladší členovia.
Hľadanie v areáli spoločnosti CRANESERVICE BRNO s.r.o. je spojené s krásnou myšlienkou pomáhať psíkom v núdzi. Platí sa dobrovoľné vstupné, ktoré je pripísané na účet skupiny SearchForFun a venované depozitu alebo útulku, ktorí schvália členovia tejto skupiny. Sme hrdí na to, že sme mohli aj my podporiť túto myšlienku a do spoločného fondu prispieť sumou vo výške 960,- Kč. 
Tréning bol super, ďakujeme za pozvanie naším českým kolegom, najmä Petre Suchánkovej za sprístupnenie areálu a vytvorenie priestorov pre výcvik záchranárskych psov a tiež Vierke Felcmanovej, Evči Káčerkovej a Romanovi Pavolovi za spoločnú účasť na tréningu a ich ochotné figurovanie a výmenu skúseností. Tešíme sa so všetkými na ďalšie stretnutie :)

Fotky tu

 

Späť

Kontakt

CaSaVit Rescue Slovakia

© 2015 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode